Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleidSluiten

Onze beloftes

Betrouwbaar, professioneel, zorgvuldig. Dat is voor een onderzoeksbureau vanzelfsprekend. Daarom doen wij u graag de volgende concrete beloftes. Oordeelt u zelf.

1. Gedeeld inzicht

Een onderzoek is pas succesvol als het ú vooruit helpt. Als het u en uw collega’s in beweging brengt richting de klant. Wij zorgen niet alleen voor heldere inzichten, maar ook dat deze binnen uw organisatie gedeeld worden. Hoe we dat doen? Wij werken aan betrokkenheid en bewustzijn. Elke stap opnieuw.

2. Eén contactpersoon van A tot Z

Geen gedoe met het overdragen van taken. Gewoon één contactpersoon. Vanaf het moment dat uw onderzoek van start gaat, tot aan het presenteren van de resultaten. Een plezierige samenwerking en snel schakelen, omdat uw consultant uw organisatie van binnen en van buiten kent.

3. Volledig transparante prijs

Gaat het u om wat het u kost of wat het u oplevert? Het is het verschil tussen een standaard rapport en een motiverende richting. Daar zijn we heel eerlijk in. Net zoals in onze prijs. Die is 100% transparant. Zo heeft u nooit verrassingen achteraf.

4. 100% tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden? Dan hebben we iets goed fout gedaan. En daar hoeft u niet voor te boeten. U heeft na de eerste meting de gelegenheid om zonder verdere verplichtingen afscheid van ons te nemen. Zo zijn we ook.