Consultant Zorg

Consultant

Fulltime 36 - 40 hours a week

Apply now

Bruis jij van de energie en zet jij je graag in om organisaties op een positieve manier in beweging te brengen?

Even kennismaken

Customeyes biedt organisaties inzicht in de relaties met hun klanten. Door onze onderzoeken spreken we met honderden strategische managers in heel Nederland en vragen we nog eens duizenden klanten en cliënten naar hun tevredenheid. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties hoe zij hun klantgerichtheid kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes.

Wat doe je als consultant in de zorg?

Als consultant binnen het zorgteam van Customeyes krijg je de kans om samen met onze klanten (binnen de gehandicapten- en ouderenzorg) een traject uit te zetten waarbij het cliëntenonderzoek, onder bijvoorbeeld mensen met een beperking, bijdraagt aan de doelstellingen van de zorgorganisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het analyseren van de onderzoeksresultaten en adviseert de zorgorganisatie voor een zo passend mogelijk traject zodat het door ons uitgevoerde cliëntenonderzoek zo goed mogelijk geïmplementeerd en ingebed wordt in de betreffende organisatie.

Daarnaast verzorg je presentaties voor directies en (kwaliteits)medewerkers en ondersteun je organisaties bij het opstellen van verbeterplannen. Je adviseert organisaties hoe zij de kwaliteit van leven van de cliënten kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes. Je werkt in deze rol nauw samen met onze Projectmanagers en Technisch specialisten.


Ben jij onze ideale kandidaat?

Jij bruist van de energie, bent hands-on en zet je graag in om organisaties op een positieve manier in beweging te brengen. Je zal veel voor groepen presenteren dus het is belangrijk dat je daar energie van krijgt en de dialoog weet te faciliteren. Je hebt aantoonbare affiniteit in de zorg.

Je bent klantgericht en hebt talent in het onderhouden van relaties, dus ook om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Naast je sociale vaardigheden ben je analytisch sterk en heb je minimaal een HBO/WO opleiding afgerond. We vragen minimaal 2 jaar werkervaring. 

Tot slot, we zijn een zelfsturend team, het spreekt daarom voor zich dat we op zoek zijn naar een echte teamplayer.

Het betreft een fulltime functie (36-40 uur per week).


Customeyes

  • Itza Kriek
  • Paul van Schie
  • Your team(21 members)
  • Judith van Kerkhof

Wat bieden we?

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

  • Werken in een zelfsturende organisatie. Customeyes werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Maar aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.
  • Een open en energieke cultuur. Onze honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor onze klanten, in een energieke en informele sfeer.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.
  • Werken in hartje Amsterdam. Ben je al eens bij ons langs geweest? Zo niet: ons pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.
  • Extraatjes. Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en onze jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En om fit te blijven: aan bedrijfssport absoluut geen gebrek.

Do you recognise yourself? Apply immediately!

Doe mij die baan maar

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

020 30 50 108

Send me an email