Interviewer

Interviewer (medior/senior)

Parttime 24 uren per week

Solliciteer nu

Ben jij nieuwsgierig ingesteld en wil je altijd doorvragen? Dan is deze functie iets voor jou!

Even kennismaken

Customeyes biedt organisaties inzicht in de relaties met hun klanten. Door onze onderzoeken spreken we met honderden strategische managers in heel Nederland en vragen we nog eens duizenden klanten en cliënten naar hun tevredenheid. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties hoe zij hun klantgerichtheid kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes.

Wat doe je als interviewer?

Als interviewer bij Customeyes ben je verantwoordelijk voor het inplannen, interviewen en uitwerken van telefonische diepte-interviews. Je analyseert de resultaten en samen met de consultant formuleer je conclusies en aanbevelingen voor onze opdrachtgever. Je voorziet hiermee organisaties van inzichten met het verzamelen van feedback van zowel klanten als stakeholders.

De ideale kandidaat

Je vindt het leuk om met mensen in gesprek te gaan en je bent niet bang om door te vragen bij ‘stevige’ gesprekspartners. Je bent analytisch ingesteld en weet veel informatie tot de kern samen te vatten. Daarnaast beschik je over uitstekende schrijfvaardigheden. Het is een pré als je affiniteit met (klanten-en stakeholders)onderzoek hebt.

We zoeken een medior of senior interviewer die op zoek is naar een flexibele baan voor 3 à 4 dagen per week. Het betreft een functie voor 24u per week.

Tot slot, we zijn een zelfsturend team, het spreekt daarom voor zich dat we op zoek zijn naar een echte teamplayer!

Enthousiast?

Laat het ons weten! Solliciteer, vertel ons kort wie je bent, waarom je kiest voor Customeyes en waarom je geknipt bent voor deze functie. Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar werken@effectory.nl. Tot snel!


Customeyes

  • Itza Kriek
  • Paul van Schie
  • Jouw team(21 leden)
  • Judith van Kerkhof

Wat bieden we?

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

  • Werken in een zelfsturende organisatie. Customeyes werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Maar aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.
  • Een open en energieke cultuur. Onze honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor onze klanten, in een energieke en informele sfeer.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.
  • Werken in hartje Amsterdam. Ben je al eens bij ons langs geweest? Zo niet: ons pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.
  • Extraatjes. Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en onze jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En om fit te blijven: aan bedrijfssport absoluut geen gebrek.

Herken je jezelf en zie je al het bovenstaande wel zitten? Solliciteer dan direct!

Doe mij die baan maar