Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleidSluiten

Werken bij Customeyes

Maaike Vos, Human Resources Effectory

Customeyes biedt organisaties inzicht in de relaties met hun klanten. Door onze onderzoeken spreken we met honderden strategische managers in heel Nederland en vragen we nog eens duizenden klanten naar hun tevredenheid. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties hoe zij hun klantgerichtheid kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes.

Customeyes is een bedrijf met een bijzondere sfeer waarin je eigen input erg op prijs wordt gesteld. In een compact team met hoogopgeleide professionals werken we met veel plezier voor onze klanten.Customeyes is een zusterorganisatie van Effectory, marktleider in medewerkersonderzoek. Samen met Effectory zijn we gevestigd in hartje Amsterdam. Met ruim 130 hoogopgeleide professionals helpen we organisaties om hun prestaties voortdurend te verbeteren d.m.v feedback van medewerkers en (interne) klanten. En dat doen we met bijzonder veel plezier!

Iets voor jou?

Niet iedereen past bij Customeyes. Werken in een zelfsturend team betekent werken op basis van vrijheid en vertrouwen. Er is geen manager aanwezig die je aanstuurt of over je schouders meekijkt. Dat vergt een flinke dosis verantwoordelijkheid en we doen een groot beroep op je ondernemerschap. Samenwerken is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken. Onze cultuur is open en transparant. Jouw resultaten en die van je team zijn voor iedereen inzichtelijk en worden samen gedragen. Je wordt in deze dynamische omgeving voortdurend uitgedaagd om bezig te zijn met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren?

Wil je solliciteren of staat je droombaan er op dit moment niet tussen? Stuur dan een (open) sollicitatie naar: werken@customeyes.nl t.a.v. Marloes Odenkirchen. Je ontvangt altijd een reactie. Heb je nog vragen over een carrière bij Customeyes? We staan je graag ter woord!