Onze verbazing

Doorlopend contact met toekomstige, huidige en voormalige klanten is dé manier om grip te houden op het snelveranderende marktsentiment van nu. Zij die hierin uitblinken floreren, zij die het niet doen verdwijnen. Klantenonderzoek is daarom een centrale activiteit voor organisaties die met twee benen in de 21e eeuw staan. Tóch is het een activiteit die vaak kleinschalig en ad hoc wordt opgezet. Met als gevolg dat het effect ervan minimaal blijft. Je werkt samen met Customeyes als je dat wilt voorkomen.

Onze succesformule…

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we je organisatie voeden met klantinzichten. Dat doen we met cijfers én de betekenis daarachter. Maar we gaan verder. We geloven namelijk dat inzichten interessant zijn, maar pas waardevol worden als ze aanzetten tot beweging. Richting de klant. Jullie interne organisatie en de buitenwereld bij elkaar brengen, dat is wat we doen. Onze succesformule is daarom: inzicht x beweging = impact.

… Jullie visitekaartje

We begrijpen dat ons onderzoek dient als een visitekaartje naar jullie klant. Juist daarom leven we ons eerst in jullie organisatie in. We kijken er vervolgens naar vanuit het oogpunt van de klant, met een praktische aanpak die telkens geheel op maat gesneden is. Zo verzekeren we ons ervan dat jullie klant zich gehoord voelt. En dat we die inzichten boven water krijgen die jullie een zetje in de goede richting geven.

Daarom kies je voor Customeyes

Een onafhankelijke meting, met volledige ontzorging gedurende het onderzoek
Actuele benchmarks om resultaten te vergelijken
Voorloper in databeveiliging. Je data in veilige handen met ISO 27001
 • Onderzoek volgens bewezen aanpak

  Alhoewel iedere onderzoeksvraag anders is en vraagt om een specifieke methode, vragenlijst en interne aanvliegroute, zijn er belangrijke overeenkomstige uitdagingen binnen onderzoeken. vijftien jaar aan onderzoekservaring heeft geleid tot de Customeyes’ onderzoeksaanpak, die bestaat uit vier fasen. Het resultaat? Klanten van Customeyes zijn in staat hun klanttevredenheid significant te laten stijgen.

  Onderzoek volgens bewezen aanpak
 • ISO27001: Je gegevens zijn veilig

  Door de jaren heen heeft Customeyes altijd al veel aandacht gehad voor het beveiligen van informatie van klanten en respondenten. Dit is sinds oktober 2015 door de externe auditor onafhankelijk en objectief vastgesteld volgens ISO/IEC 27001 :2017+A11:2020. Lees hier meer over Customeyes en ISO27001. We tonen hiermee aan persoonsgegevens, onderzoeksresultaten en overige informatie van klanten en respondenten op adequate wijze te beveiligen, zowel in technische zin als organisatorisch.
  In december 2022 heeft Customeyes een heraudit gehad en behaald zonder een enkele opmerking.
  ISO27001: Je gegevens zijn veilig