Onze verbazing

Doorlopend contact met toekomstige, huidige en voormalige klanten is dé manier om grip te houden op het snelveranderende marktsentiment van nu. Zij die hierin uitblinken floreren, zij die het niet doen verdwijnen. Klantenonderzoek is daarom een centrale activiteit voor organisaties die met twee benen in de 21e eeuw staan. Tóch is het een activiteit die vaak kleinschalig en ad hoc wordt opgezet. Met als gevolg dat het effect ervan minimaal blijft. Je werkt samen met Customeyes als je dat wilt voorkomen.

Onze succesformule…

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we je organisatie voeden met klantinzichten. Dat doen we met cijfers én de betekenis daarachter. Maar we gaan verder. We geloven namelijk dat inzichten interessant zijn, maar pas waardevol worden als ze aanzetten tot beweging. Richting de klant. Jullie interne organisatie en de buitenwereld bij elkaar brengen, dat is wat we doen. Onze succesformule is daarom: inzicht x beweging = impact.

… Jullie visitekaartje

We begrijpen dat ons onderzoek dient als een visitekaartje naar jullie klant. Juist daarom leven we ons eerst in je organisatie in. We kijken er vervolgens naar vanuit de ogen van de klant, met een praktische aanpak die telkens geheel op maat gesneden is. Zo verzekeren we ons ervan dat jullie klant zich gehoord voelt. En dat we die inzichten boven water krijgen die jullie een zetje in de goede richting geven.

Daarom kies je voor Customeyes

Een onafhankelijke meting, met volledige ontzorging gedurende het onderzoek
Voorloper in databeveiliging. Je data in veilige handen met ISO 27001
Hoge respons door prikkelende vragenlijsten
 • Onderzoek volgens bewezen aanpak

  Hoewel iedere onderzoeksvraag anders is en vraagt om een specifieke methode, vragenlijst en interne aanvliegroute, zijn er belangrijke overeenkomstige uitdagingen binnen ieder onderzoek. Twintig jaar aan onderzoekservaring heeft geleid tot de Customeyes onderzoeksaanpak, die bestaat uit vier fasen. Het resultaat? Bijna alle klanten van Customeyes zijn in staat hun klanttevredenheid significant te laten stijgen.

  Onderzoek volgens bewezen aanpak
 • Fase 1 - Creëer een gemeenschappelijke basis

  Succesvolle klantenonderzoeken starten met een duidelijk doel, een strategisch gekozen projectgroep en een heldere onderzoeksopzet.

  • Wat is het doel van jullie onderzoek?
  • Welke mensen heb je nodig om van dit onderzoek een succes te maken?
  • Gebruik interne sessies om te bepalen welke onderzoeksmethode het beste bij jullie doel past.
  Fase 1 - Creëer een gemeenschappelijke basis
 • Fase 2 - In contact met de klant

  Terwijl jij bezig bent met ‘data verzamelen’ is je klant bezig tijd in jullie relatie te investeren. Dat is belangrijk om je te beseffen. Je klant stopt tijd in jou en verwacht daar iets voor terug. Bekijk het data verzamelen dus vanuit het perspectief van de klant. Deze fase bestaat uit drie onderdelen.

  • De vragenlijst
  • Eerste inzichten
  • Resultaten

   

  Fase 2 - In contact met de klant
 • Fase 3 - Delen van inzichten

  Met de afgeronde analyses op zak komt jullie doel in zicht! Wil je collega’s bewust maken van klantwensen, wil je processen verbeteren of vernieuwing faciliteren? Nu is het moment om je organisatie in te gaan met de resultaten onder je arm. De volgende drie onderdelen komen aan bod:

  1. Presenteren
  2. Rapporteren
  3. Terugkoppelen
  Fase 3 - Delen van inzichten
 • Fase 4 - Klantgericht aan de slag

  Een klantenonderzoek is pas echt effectief als je de resultaten hebt gebruikt om te verantwoorden, verbeteren of vernieuwen. Je klantenonderzoek moet dus leiden tot concrete acties. Veel klantenonderzoekers hebben juist hier moeite mee. Hoe zorg je ervoor dat je resultaten opvolging krijgen? We helpen je met:

  • Persoonlijk advies van ervaren consultants
  • Workshops
  • Training
  Fase 4 - Klantgericht aan de slag
 • ISO27001: Je gegevens zijn veilig

  Door de jaren heen heeft Customeyes altijd al veel aandacht gegeven aan het beveiligen van informatie van klanten en respondenten. Dit is sinds oktober 2015 door de externe auditor onafhankelijk en objectief vastgesteld volgens ISO/IEC 27001 :2017+A11:2020. Lees hier meer over Customeyes en ISO27001 We tonen hiermee aan persoonsgegevens, onderzoeksresultaten en overige informatie van klanten en respondenten op adequate wijze te beveiligen, zowel in technische zin als organisatorisch.

  In december 2022 heeft Customeyes een heraudit gehad en die behaald zonder een enkele opmerking.

  ISO27001: Je gegevens zijn veilig

Lees de ervaringen van onze klanten