Customeyes, onze naam geeft exact aan waar we voor staan: kijken door de ogen van de klant, met een op maat gerichte aanpak. Op deze manier brengen wij de interne organisatie en de externe omgeving dichter bij elkaar.

Wij geven organisaties inzicht in de relaties met hun klanten. Door onze onderzoeken spreken we met honderden strategische managers in heel Nederland en vragen we nog eens duizenden klanten en cliënten naar hun tevredenheid. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties hoe zij hun klantgerichtheid kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes. Dit doen wij zowel voor de zorgsector als voor profit en non-profit organisaties.

Spreekt dit jou aan? Lees dan nog even verder.

Niet alleen willen wij excelleren in klantentevredenheid, maar net zo goed willen wij dit voor onze eigen werknemerstevredenheid. Voor Customeyes is de werknemersbeleving essentieel en is het vanzelfsprekend dat een goede werknemersbeleving zich vertaalt in het succes van onze organisatie.

Als zelfsturende organisatie staan vrijheid, gelijkheid en vertrouwen bij ons centraal. Door onze platte organisatiestructuur werken wij snel, flexibel en staan wij áltijd open voor nieuwe ideeën. Wij geven werknemers de vrijheid om zich te kunnen ontplooien (persoonlijk en professioneel), ideeën te initiëren en om een eigen werkstijl te hanteren. Hierin vertrouwen wij elkaar om het juiste te doen en om van daaruit kwaliteit te leveren.

Wil jij Customeyes (nóg) meer laten groeien en ons team komen versterken? Laat het ons weten, wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

 

Klik hier voor onze vacatures

Werken bij Customeyes

Maak Nederland klantgerichter
Doe dit samen met enthousiaste, gedreven collega's
Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen ons zelfsturende team