Customeyes Effectory regatta

Customeyes Effectory regatta
De zeildag

Op donderdag 5 juli ontvangen we je ’s ochtends met koffie, thee en wat lekkers bij Team Heiner in de haven ‘Flevo Marina’ te Lelystad. De dag ziet er als volgt uit:

09:30 uur Ontvangst en presentatie van Team Heiner
11:00 uur Zeiltraining
13:00 uur Lunch*
14:00 uur Regatta (kortebaanwedstrijden)
17:00 uur Prijsuitreiking en afsluitende borrel met hapjes
* Ben je vegetarisch of heb je dieetwensen? Geef dit dan door aan je consultant, dan houden we hier rekening mee.

Team Heiner
Roy Heiner verdiende zijn sporen als schipper en stuurman van bekende regatta’s zoals de Olympische spelen en de Volvo Ocean Race. Team Heiner leidt de beste zeilers van Nederland op. Hun ‘drijvend zeil-centrum’ in de haven is de ontmoetingsplek voor Nederlandse zeilprofessionals.

Kleding
Kom in vrijetijdskleding en laat je schoenen met harde of zwarte zool thuis! Als het weer daar om vraagt zorgt Team Heiner voor een professioneel zeilpak (inclusief laarzen) en een zwemvest.

Gebruik je een navigatiesysteem?
Zoek in je navigatiesysteem naar de straatnaam ‘Overstag, Lelystad’. (Dus niet IJsselmeerdijk!) Volg aan het eind van de route de bordjes Flevo Marina. Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Kom je met openbaar vervoer?
Neem dan de trein naar Lelystad Centraal Station. Iemand van Customeyes of Effectory komt je dan ophalen met de auto. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij bij Paul van schie (paul.van.schie@customeyes.nl). Tussen het station en de haven van Team Heiner rijden ook bussen.

Kun je toch niet?
De boten zijn in verschillende teams ingedeeld. Als je toch niet kunt komen op 15 juni, laat dit dan zo snel mogelijk aan je consultant weten. Die gaat dan op zoek naar iemand anders om zijn zeilteam compleet te maken, zodat de rolverdeling op de boot weer in balans is.

Het weer
Een week van tevoren checkt Team Heiner de weersverwachtingen. Als er te harde wind wordt verwacht, zijn we genoodzaakt de dag te verplaatsen. We laten je dit dan zo snel mogelijk weten. Als het regent, dan gaat de Effectory-Customeyes Regatta gewoon door. Maar tot nu toe hebben we ieder jaar heerlijk weer gehad :-)!