Onze beloftes

Betrouwbaar, professioneel, zorgvuldig. Dat is voor een onderzoeksbureau vanzelfsprekend. Daarom doen wij de volgende concrete beloftes.

1. Gedeeld inzicht

Een onderzoek is pas succesvol als het jullie vooruit helpt. Als het jou en je collega’s in beweging brengt richting de klant. Wij zorgen niet alleen voor heldere inzichten, maar ook dat deze binnen de organisatie gedeeld worden. Hoe we dat doen? Wij werken aan betrokkenheid en bewustzijn. Elke stap opnieuw.

2. Eén contactpersoon van A tot Z

Geen gedoe met het overdragen van taken. Gewoon één contactpersoon. Vanaf het moment dat jullie onderzoek van start gaat, tot aan het presenteren van de resultaten. Een plezierige samenwerking en snel schakelen, omdat wij jullie van binnen en van buiten kennen.

3. Volledig transparante prijs

Gaat het om wat het jullie kost óf wat het oplevert? Het is het verschil tussen een standaard rapport en een motiverende richting. Daar zijn we heel eerlijk in. Net zoals in onze prijs. Die is 100% transparant. Zo heb je nooit verrassingen achteraf.

4. 100% tevredenheidsgarantie

Ben je niet tevreden? Dan hebben we iets goed fout gedaan. En daar hoeven jullie niet voor te boeten. Je hebt na de eerste meting de gelegenheid om zonder verdere verplichtingen afscheid van ons te nemen. Zo zijn we ook.