Zakelijke dienstverlening

Ons klantenonderzoek voor de zakelijke dienstverlening helpt u en uw collega’s om uw klanten beter te begrijpen.

De zakelijke dienstverlening is een belangrijke spil in de Nederlandse economie. De sector is zeer groot en divers. Maar ondanks de verschillen zijn er ook veel overeenkomsten. Het is voor iedereen een zware tijd en marges staan onder druk. De concurrentie van prijsvechters neemt toe. Bovendien wordt ‘de klant’ veeleisender. Uw klant is eerder bereid om bij andere partijen rond te kijken. Het switchgedrag neemt toe. Ondernemers in deze sector zijn op dit moment vooral op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden en verdienmodellen.

Waarde creëert u door uw klanten te begrijpen

Ons klantenonderzoek helpt u en uw collega’s om uw klanten beter te begrijpen. U ziet altijd in één oogopslag wat klanten van u verwachten, hoe u daarop presteert en hoe u uw toegevoegde waarde kunt verhogen. Hierdoor bent u in staat om uw klanttevredenheid te verhogen. En om meer waarde te creëren. Wij helpen u daarbij. Meer weten?

“De resultaten uit het klantenonderzoek geven aan dat CED de juiste strategie heeft gekozen en op koers ligt.”
CED

“Het is plezierig om klant te zijn bij Customeyes! Ze denken mee, zijn flexibel, reageren attent en zijn in staat buiten de gebruikelijke kaders te denken.”
Damen

“Het onderzoek is geschikt om meetbare doelstellingen te maken voor de komende jaren.”
ORTEC