Waterschappen

Wie zijn uw stakeholders? Welke rol in de waterketen gunnen zij u en wat zijn hun verwachtingen ten aanzien van de invulling van uw taak?

De waterschappen staan voor een belangrijke maatschappelijke opgave. Dit vraagt om verregaande samenwerking met publieke en private partners. En om meer omgevingsgericht werken. Tegelijkertijd is transparant verantwoorden steeds belangrijker geworden. Het toetsen van de dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen is een essentieel onderdeel van deze verantwoording. Op basis van onze ervaring binnen uw sector weet Customeyes met welke uitdagingen u geconfronteerd wordt. Het inzichtelijk maken van uw omgeving bijvoorbeeld. Wie zijn uw stakeholders? Welke rol in de waterketen gunnen zij u en wat zijn hun verwachtingen ten aanzien van de invulling van uw taak? Maar ook ten aanzien van uw eigen organisatie. Wat zijn uw ambities en hoe krijgt u uw mensen in beweging om doelen te verwezenlijken?

Stakeholdersonderzoek speciaal voor waterschappen

Het stakeholdersonderzoek van Customeyes helpt u aan de inzichten waarmee u impact realiseert. Of het nu gaat om enquêtes, diepte-interviews, trainingen of workshops, wij geven u graag een oprecht advies over de juiste route naar meer waarde. Zodat u samen met uw partners kan blijven zorgen voor droge voeten en schoon water.

“Customeyes is punctueel, accuraat, proactief en meedenkend.”
Waterschap Regge en Dinkel

“Door het in kaart brengen van de huidige positie van Het Waterschapshuis en het beeld van de omgeving hebben we bepaald wat onze gedroomde positie is. De volgende slag is wat de succesformule is om dat te bereiken en aan welke waarden dat moet worden getoetst.”
Het Waterschapshuis

Benieuwd naar wat de wensen en ervaringen van jouw klanten echt zijn?