Frankelandgroep Beste Werkgever van Nederland

Frankelandgroep Beste Werkgever van Nederland

Op vrijdag 8 maart zijn de Beste Werkgevers Awards uitgereikt. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrou

Op vrijdag 8 maart zijn de Beste Werkgevers Awards uitgereikt. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Een dag vol met aandacht voor medewerkerstevredenheid dus, maar welke relatie heeft medewerkerstevredenheid met cliënten/klantentevredenheid?

Beste Werkgever toont het aan: tevreden medewerkers leiden tot tevreden cliënten

De Frankelandgroep is de Beste Werkgever. Maar wat ons opviel is dat de zorgorganisatie in een onderzoek ook een ver bovengemiddelde score op klanttevredenheid krijgt! Als specialist op het gebied van klantenonderzoek vinden wij de relatie tussen tevreden medewerkers en tevreden cliënten fascinerend. Wat blijkt: de winnaar van Beste Werkgevers, Frankelandgroep, scoort bijzonder hoog op clienttevredenheid. De Frankelandgroep is in 2016 uitgeroepen tot de nummer 2 ‘meest clientvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis’. 

Klantgerichtheid in de zorg

Klantgerichtheid in de zorg is al jaren een belangrijk thema. De marktwerking heeft de klantgerichtheid moeten bevorderen, maar de meningen over of dat gelukt is zijn tot nu toe verdeeld. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat patiënten klagen over negatieve ervaringen en een tekort aan tijd en aandacht. Hoe vertaalt dit zich naar meetbare uitslagen? En hoe ervaren de medewerkers de klantgerichtheid van hun zorginstelling? Samen met Customeyes vind je een antwoord op onder andere deze vragen.

Cliëntervaringsonderzoek

Meting van individuele cliëntervaringen over de geleverde zorg en dienstverlening, gericht op de domeinen van kwaliteit van bestaan

Meer informatie