Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleidSluiten

Onze verbazing

Customeyes klantenonderzoek

Het ene onderzoek na het andere wordt uitgevoerd. U wordt overladen met informatie. Toch leidt dit niet altijd tot betere resultaten of beslissingen. Uw collega’s krijgen een rapport met cijfers waarvan ze niet weten wat ze ermee moeten. Geen wonder dat de onderzoeken onderin een la verdwijnen. Of dat iedereen er zijn eigen draai aan geeft. Voor ons is iedere klant uniek. Uw situatie is uniek. Daarom geloven wij niet in standaard onderzoek.

Onze naam

Met de naam “Customeyes” willen we duidelijk maken dat we vanuit de ogen van uw klanten kijken. Maar ook dat onze aanpak geheel voor u op maat gesneden is. U oprecht adviseren. Een persoonlijke klik. Volledig in uw organisatie inleven. Geen oplossing die vooraf vaststaat, maar oprecht advies over de beste aanpak.Customeyes is een zusterorganisatie van Effectory, marktleider in medewerkersonderzoek. Samen met Effectory zijn we gevestigd in hartje Amsterdam. Met ruim 130 hoogopgeleide professionals helpen we organisaties om hun prestaties voortdurend te verbeteren d.m.v feedback van medewerkers en (interne) klanten. En dat doen we met bijzonder veel plezier!

Onze succesformule

Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat we u voorzien van klantinzichten. Niet alleen met cijfers, maar ook met de betekenis daarvan. Maar bovenal brengen wij uw organisatie in beweging. Richting de klant. Uw interne organisatie en de buitenwereld bij elkaar brengen, dat is wat we doen. Wij geven u daarbij een zetje, zodat u dichter bij elkaar komt. Pas dan realiseert u impact.

Wij geloven in onze succesformule: inzicht x beweging = impact. Door goed te luisteren, weten we wat uw organisatie nodig heeft. Hoe het kan dat een rapport onderin de la verdwijnt? Het is heel simpel. Een organisatie is er nog niet klaar voor, de inzichten worden niet gedeeld of de inzichten worden niet doorvertaald in acties. Daarom willen wij dat u en uw collega’s zich betrokken voelen. Want als u ergens bij betrokken bent, dan bent u ook eerder bereid om met de resultaten aan de slag te gaan. Zodat er echt wat gebeurt.

Ons bewijs

Dat onze aanpak werkt, blijkt uit onze hoge klantwaardering. Kijkt u maar naar onze referenties!